Pico proiectoare in actiune: unul atasat unei camere video, altul incorporat in telefonul Samsung W9600

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.832 ori
<b>Pico proiectoare in actiune: unul atasat unei camere video, altul incorporat in telefonul Samsung W9600</b>Desi exista putine persoane care iau in calcul achizitia unui pico proiector in perioada imediat urmatoare, aceste produse exista si sunt prezentate in cadrul showurilor gen CES 2010. Cei de la PicoProjector-info s-au aflat la showul tech din Las Vegas si...

Desi exista putine persoane care iau in calcul achizitia unui pico proiector in perioada imediat urmatoare, aceste produse exista si sunt prezentate in cadrul showurilor gen CES 2010. Cei de la PicoProjector-info s-au aflat la showul tech din Las Vegas si au surprins in actiune urmatorul mini proiector, atasat unei camere video:

Acest pico proiector DLP este orientat in sens invers directiei de filmare a camerei, proiectand imediat imaginea filmata de utilizator pe peretele din spatele sau. Acelasi eveniment din Las Vegas a gazduit si prezentarea handsetului Samsung W9600, care incorporeaza un proiector si poate fi vazut in actiune in clipul de mai jos.

Handsetul este capabil sa proiecteze imagini cu diagonala de pana la 60 de inchi si trebuie sa aflati ca acest model Samsung vine si cu o camera de 5 megapixeli, suport pentru prezentari tip slide show, un display AMOLED touch si un design glossy si compact.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×