Brandul UTOK s-a lansat astăzi În România

2.928 ori
<b>Brandul UTOK s-a lansat astăzi În România</b>în cursul zilei de azi, brandul UTOK s-a lansat oficial în România. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul magazinului F64, eveniment care a coincis cu aniversarea a 12 ani de F64, și marchează totodată intrarea lor pe piața telefoanelor mobile...

în cursul zilei de azi, brandul UTOK s-a lansat oficial în România. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul magazinului F64, eveniment care a coincis cu aniversarea a 12 ani de F64, și marchează totodată intrarea lor pe piața telefoanelor mobile și a tabletelor.

S-a ales ca lansarea să fie una minimalistă, astfel încât nu am avut parte de o prezentare a produselor și a companiei, ci doar de un mic stand situat la intrarea în magazin, unde erau prezente toate device-urile din gama UTOK. Profitând de această lansare, cei de la F64 au făcut o mică tombolă care includea ca premii 6 tablete și 6 smartphone-uri UTOK.

Tableta UTOK

Cele 7 tablete comercializate fac parte din seria 1000, 800 și nu în ultimul rând, din seria 700. Astfel avem la dispoziție o gamă largă de tablete pentru fiecare, în funcție de dotări, diagonala aleasă și bugetul disponibil. Numărul seriei face referire la mărimea display-ului integrat, avem tablete de 10 inch, de 8 inch și de 7 inch. Atât la acestea cât și la telefoanele prezente am observat o rulare a sistemului de operare foarte plăcută, lag-ul nu exista mai deloc.

Telefoane UTOK

Pe partea de smartphone-uri, UTOK a lansat 6 terminale care fac parte din seria 500, seria 400 și respectiv seria 300. Acestea variază în funcție de preț, dotări și dimensiunea display-ului. Vârful de gamă îl reprezintă modelul 500Q care dispune de un display Full HD de 5 inch, o cameră foto de 13 megapixeli, 1 GB RAM și un procesor quad-core de 1.5 gHz.

Puteți urmări mai jos o scurtă prezentare video a tabletei UTOK 800Q care va avea un preț de pornire de 799 lei și vine cu specificații destul de bune: procesor quad-core 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și display IPS de 8 inch. Atât telefoanele cât și tabletele vor veni cu 100 de cărți e-book preinstalate, garanție extinsă de 5 ani și aplicația Seenow activată pentru o lună, cu ajutorul căreia puteți viziona filmele și serialele dumneavoastră preferate.

Puteți achiziționa produsele UTOK fie de pe site-ul oficial UTOK.com, fie de pe F64.ro. Așteptăm cu nerăbdare primirea acestor device-uri cât mai curând, pentru a le testa în stilul caracteristic Mobilissimo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×