F64 intră pe piața tabletelor și telefoanelor; Anunțul vine cu ocazia Împlinirii a 12 ani de activitate (reduceri)

1.247 ori
<b>F64 intră pe piața tabletelor și telefoanelor; Anunțul vine cu ocazia Împlinirii a 12 ani de activitate (reduceri)</b>F64 a anunțat cu ocazia împlinirii a 12 ani de activitate intrarea pe piața de telefoane și tablete. Dacă îmi amintesc bine în top 5 la cifre de afaceri ale retailerilor online F64 era pe o poziție foarte bună (locul 3), deci potențial pentru...

F64 a anunțat cu ocazia împlinirii a 12 ani de activitate intrarea pe piața de telefoane și tablete. Dacă îmi amintesc bine în top 5 la cifre de afaceri ale retailerilor online F64 era pe o poziție foarte bună (locul 3), deci potențial pentru dezvoltare există.

Acest retailer este doar una dintre companiile locale care s-au extins și în alte domenii, după ce evoMAG.ro a început să vândă ceasuri cu mai bine de un an în urmă, iar eMAG.ro a început să vândă asigurări și oferte turistice tot în ultimele luni. F64 a avut și un rol important în lansarea brandului UTOK de telefoane și tablete în țara noastră.

Magazinul care s-a făcut remarcat prin aparatura sa foto recunoaște că smartphone-urile sunt extrem de populare în ziua de azi pentru realizarea de fotografii, de aici și intrarea lor în oferta F64. Dacă luăm în calcul și accesoriile foto lansate de Sony pentru telefoane și abordarea celor de la Oppo, atunci e clar că și producătorii de handseturi au sesizat dezvoltarea capturii foto pe mobil și popularitatea sa.

Cu această ocazie F64 oferă o serie de reduceri pe site, valoarea acestora fiind de nu mai puțin de 100.000 euro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×