Android 4.4 KitKat ar putea fi lansat pe 28 octombrie, conform unui teaser Nestle

Autor:  | Publicat în:  Android 1.114 ori
<b>Android 4.4 KitKat ar putea fi lansat pe 28 octombrie, conform unui teaser Nestle</b>Cei de la Google sunt pasionați de puzzle-uri, easter egg-uri și enigme, astfel că uneori debuturile de noi versiuni Android au fost însoțite de teasere de acest gen. Ei bine, se pare că și Android 4.4 KitKat e prefațat de niște indicii. &nbsp;...

Cei de la Google sunt pasionați de puzzle-uri, easter egg-uri și enigme, astfel că uneori debuturile de noi versiuni Android au fost însoțite de teasere de acest gen. Ei bine, se pare că și Android 4.4 KitKat e prefațat de niște indicii.

După ce ieri KitKat România posta un teaser pe pagina sa de Facebook, astăzi contul de Twitter Nestle dedicat brandului KitKat a postat două referiri la muzică. Primă este "everybody dance now", care indică grupul C+C Music Factory, cunoscuți și drept The 28th Street Crew. Un al doilea indiciu poate fi perceput prin prisma tweetului "This is it", numele filmului lui Michael Jackson, care a debutat pe 28 octombrie.

Android 4.4 KitKat ar putea fi lansat pe 28 octombrie, conform unui teaser Nestle

Avem două referiri la data de 28, deci indiciul e destul de clar. Totuși, e interesant de menționat că C+C Music Factory a lansat un single celebru pe 18 octombrie, iar This is it în versiunea album muzical a ajuns în SUA pe 26 octombrie. Un bonus aici este și faptul că pe 29 octombrie Android 4.2 și Nexus 4 împlinesc un an. Ce e clar aici e că până în noiembrie vom vedea o mutare din partea Google, eventual cu un smartwatch la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×