Britney Spears vă sună pe mobil!

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.019 ori
<b>Britney Spears vă sună pe mobil!</b>Data viitoare când răspundeți la telefonul mobil, ați putea să fiți sunați de Britney Spears! Ok, vedeta nu va da personal sute de telefoane, dar cu noua promoție de la&nbsp; Elizabeth Arden, veți putea trimite înregistrări telefonice...

Data viitoare când răspundeți la telefonul mobil, ați putea să fiți sunați de Britney Spears! Ok, vedeta nu va da personal sute de telefoane, dar cu noua promoție de la  Elizabeth Arden, veți putea trimite înregistrări telefonice personalizate de la Britney prietenilor voștri. Noua promoție a fost lansată astăzi în baza lansării noului parfum al lui Britney "Midnight Fantasy", din Decembrie 2006.

Serviciul utilizează tehnologie de înregistrare a vocii pentru a trimite convorbiri telefonice personalizate de pe http://www.midnightfantasybritneyspears.com. Utilizatorii pot alege mesajele personalizate care să se potrivească personalităților prietenilor lor, și destinatarul va auzi mesajul de la Britney de îndată ce aceștia răspund la telefon.

Britney este foarte mulțumită de noul serviciu, declarând că: "este foarte interesant să vii personal în contact cu fanii! și sunt foarte nerăbdătoare ca oamenii să primească apelurile și să trimită mesaje 'midnight fantasy' prietenilor lor de la mine. Eu ador acest parfum, și sper ca toți să fie încurajați să-l încerce."

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×