Turul Magazinelor #20: Televizoare cu poveşti minunate, baterie externă cu încărcare rapidă pentru Pokemon GO

1.146 ori
<b>Turul Magazinelor #20: Televizoare cu poveşti minunate, baterie externă cu încărcare rapidă pentru Pokemon GO</b>Afară plouă şi avem două variante: scriem poezii şi poveşti despre asta, sau trăim povesti pe ecrane cu diagonale mari în casă. Între timp am găsit pentru temerari şi un accesoriu ideal pentru Pokemon GO, o baterie externă capabilă de la Samsung..

Afară plouă şi avem două variante: scriem poezii şi poveşti despre asta, sau trăim povești pe ecrane cu diagonale mari în casă. Între timp am găsit pentru temerari şi un accesoriu ideal pentru Pokemon GO, o baterie externă capabilă de la Samsung, cu încărcare rapidă. Toate acestea şi altele, le vom detalia mai jos.

1. Televizor smart Android LED Sony Bravia de 139 cm cu o poveste minunată

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8577, 4K Ultra HD

Nu în fiecare zi vezi o reclamă ce primeşte aportul lui Tom Odell, readuce la viaţa cazinoul din Constanța şi implică şi tone de sclipici. Şi totul pentru a face reclamă unui televizor BRAVIA. Spectaculoasă reclamă poate fi văzută mai jos, colorând cazino-ul cu 1.5 tone de sclipici multicolor, in baloane uriaşe. Reţineţi că această reclamă e pentru Sony Europa şi va rula în ţări ca Marea Britanie, Irlanda, sau Germania din octombrie.

Televizorul de la finalul clipului, practic vedeta sa este un Smart TV Android LED Sony Bravia de 149 cm, cu rezoluţie 4K, iar eMAG.ro ni-l propune la reducere, de la 7999 lei la 6499 lei, cu un cadou sub formă de tastatură wireless Logitech K40 Plus, cu touchpad inclus. Televizorul vine şi cu suport HDR, acustică Dolby digital, efect de surround şi funcţii smart.

2. Televizor LED Full HD de 101 cm - Philips 40FPT100/12

Televizor LED Full HD de 101 cm - Philips 40FPT100/12

Încă un televizor, de această dată unul mai accesibil găsim la Altex, contra sumei de 1.299 lei, în reducere cu 200 de lei. Diagonală de 101 cm impresionează, mai ales că la sume de genul de obicei avem televizoare de 80 cm. Vine cu acustică de 16 W, surround de calitate, 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, SCART şi consuma doar 0.3 W în standby.

Cântăreşte 9.1 kg cu stand şi are un suport solid.

3. Acumulator extern Samsung cu încărcare rapidă, capacitate de 10200 mAh

Acumulator extern Samsung cu încărcare rapidă, capacitate de 10200 mAh

Samsung şi eMAG.ro ne propun un acumulator extern cu încărcare rapidă, la suma de 319 lei, în reducere de la 419 lei cât costa înainte. Un astfel de accesoriu e aur curat pentru jucătorii de Pokemon GO. Spun asta pentru că cei care joacă titlul Niantic şi au şi baterii externe, de obicei consumă prea rapid bateria pentru a o şi încarcă în acelaşi timp cu un acumulator extern.

Ei bine, acest acumulator face faţă unei alimentari din mers de genul. Cântăreşte 290 de grame şi poate încărca un Galaxy S7 Edge de 2 ori.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×