IXI Mobile lansează revoluționarul Ogo2.0

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.452 ori
<b>IXI Mobile lansează revoluționarul Ogo2.0</b>IXI Mobile, producătorul familiei de dispozitive și servicii Ogo&trade; a&nbsp; anunțat astăzi lansarea noului dispozitiv de comunicare mobil - Ogo2.0. Noul Ogo2.0 sporește funcțiile de comunicare prezente în versiunea anterioară&nbsp; Ogo,...

IXI Mobile, producătorul familiei de dispozitive și servicii Ogo™ a  anunțat astăzi lansarea noului dispozitiv de comunicare mobil - Ogo2.0.

Noul Ogo2.0 sporește funcțiile de comunicare prezente în versiunea anterioară  Ogo, subliniind interfața cu conținut interactiv Web2.0; rezoluția de ecran QVGA, difuzoarele stereo incorporate și memoria microSD fac din Ogo2.0 un telefon ideal pentru vizualizarea filmulețelor și pentru ascultarea muzicii. Tastatura completă QWERTY/QWERTZ și design-ul atractiv încurajează utilizatorii să interacționeze cu acesta și să încarce conținut pe site-urile lor preferate, astfel fiind un dispozitiv ideal pentru o conectivitate constantă la site-uri cu comunități și în bază de conținut.

"Suntem în mijlocul unei revoluții. Oamenii nu mai sunt consumatori pasivi la conținut. Astăzi, totul se rezumă la crearea conținutului, colaborare și difuzare. Bloguri, Vloguri, Podcast, Wiki – termeni de care nu am auzit acum doi ani, sunt ceea ce tinerii fac zilnic. Dar până acum, singurul mod de a participa la comunitatea Web2.0 era de pe computer. Ogo2.0 schimbă acest lucru și permite ca totul să fie complet la nivel de mobil  " a declarat Amit Haller Președinte al IXI Mobile.

Pentru a completa oferta și pentru a face din Ogo2.0 nu numai mobil dar și în permanență actualitate,  IXI au inventat un concept revoluționar ce oferă o aprobare inovativă pentru a prinde din urmă schimbările de dispozitiv. De vreme ce aplicațiile Web 2.0 sunt în continuă dezvoltare, Ogo2.0 are o componentă detașabilă ce poate da un plus de funcționalitate fără nevoia de a înlocui dispozitivul de comunicare actual - OgoClip™

Incorporat în Ogo, OgoClip este un dispozitiv tubular ce poate fi îndepărtat ce aduce un plus de stil și funcționalitate modelului Ogo2.0. OgoClip poate fi o cameră, un motor de căutare a muzicii, un microfon, un accesoriu Bluetooth sau o gazdă sau viitoare OgoClips ce vor oferi suport pentru aplicații ce nu au fost încă inventate. Acest concept sparge bariera hardware furnizând opțiuni de vânzare ridicată distribuitorilor și adăugări accesibile utilizatorilor, obținând o valoare Ogo mai mare decât niciodată.

"Ogo2.0 va face pentru Web2.0 ce făcea Ogo pentru prima generație de servicii de internet: Le va aduce la gradul de servicii mobile, accesibile, ușor de folosit – și disponibile pentru consumul în masă." declară Amit Haller Președinte al IXI Mobile.

Primul membru din familia Ogo2.0 este CT-25E, ce va fi lansat prima dată în Elveția, prin parteneriatul  strategic IXI cu Swisscom Mobile. Swisscom este primul distribuitor care lansează Ogo în Europa. și va continua să colaboreze cu IXI la prima lansare Europeană a Ogo2.0.

Cifre și date despre Ogo Ct-25E

    * IM—MSN și ICQ incorporate; alte comunități pot găsi cu ușurință suport
    * Email—Email cu suport POP3, IMAP4, SSL, MS
    * Server de schimb, și MSN Hotmail- oferind în mod simultan suport pentru mai multe conturi de email
    * telefon—complet integrat cu speaker
    * Multimedia—video, muzică, tonuri de apel și DRM
    * Email—Imagini, PDF, DOC, TXT, PPT și altele, cu optimizare a traficului
    * Java—suport complet pentru aplicațiile Java
    * SMS—complet integrat cu aplicație Email
    * Browser—HTML și WAP
    * RSS—cititor special cu canale configurabile
    * Calendar și Contacte
    * Sincronizare —Over-the-Air, Bluetooth sau USB

Dimensiuni [mm] - 118 (L) x 69.5 (W) x 20.2 (H)
Greutate [g] - 150
Tastatură - 5 rânduri QWERTY sau QWERTZ
Navigare – navigare pe 8 căi, rotiță de selectare din meniu, taste hard de aplicații, convorbire/încheiere & volum
Display - QVGA 320x240 TFT 64k culori
Sub display - 132x32 pixeli, mono STN
Memorie - 32MB RAM, 64MB Flash
Conectivitate - Bluetooth 2.0, opțional WiFi (802.11 B/G) pe CT-25EW
Wireless - GPRS/Edge Quad band 850/900/1800/1900 clasa 10
Baterie - 4hr de convorbiri, 160hr pe stand-by
Memorie suplimentară - microSD
Cabluri - Mini-USB (încărcare și sincronizare), stereo 2.5mm conector
Sistem de operare - IXI-Connect OS 2.0

Despre IXI Mobile

Cu sediul în Redwood City, CA, IXI Mobile, Inc. oferă soluții ce aduc dispozitive și servicii mobile inovative, centrate pe date, pieței de larg consum. Dispozitivele IXI Mobile's Ogo sunt proiectate pentru a îmbunătăți experiența de utilizator de mobil și pentru a spori utilizarea datelor și a funcțiilor voice pe mobil. Compania furnizează o soluție cheie operatorilor de dispozitive mobile și furnizorilor de servicii de Internet din întreaga lume pentru a lansa și oferi suport pentru produsele Ogo. Pentru informații suplimentare despre IXI Mobile, vă rugăm vizitați site-ul www.ixi.com.

Pe 28 Februarie 2006, IXI Mobile și Israel Technology Acquisition Corporation (ITAC) (OTCBB: ISLTU.OB, ISLT.OB, ISLTW.OB) au semnat un acord definitiv conform căruia o filială a ITAC va fuziona cu IXI Mobile, IXI Mobile supraviețuind funziunii și devenind o filială ITAC deținută în proporție de 100%. La sfârșitul perioadei de fuzionare, ITAC își va schimba numele în IXI Mobile, Inc. și IXI Mobile își va schimba numele în IXI Mobile (USA), Inc.

Despre Ogo

Familia Ogo a dispozitivelor furnizează aplicații populare, inclusiv email, mesaje rapide, SMS, RSS, voce și căutare pe internet, dispozitive ușor de folosit pentru o experiență adevărată de mesaje. Ogo a fost lansat de operatorii și furnizorii de servicii de internet din întreaga lume. Mai multe informații despre Ogo sunt disponibile   la: www.ogo.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×