Browserul mobil Skyfire, disponibil in versiunea 1.0, prezentat in actiune (Video)

1.910 ori
<b>Browserul mobil Skyfire, disponibil in versiunea 1.0, prezentat in actiune (Video)</b>Compania Skyfire tocmai a lansat oficial versiunea comerciala a browserului mobil care ii poarta numele, aducand o experienta de browsing desktop pe smartphone-uri. Puteti urmari Skyfire 1.0 in actiune in clipul de mai jos: Browserul Skyfire foloseste o...

Compania Skyfire tocmai a lansat oficial versiunea comerciala a browserului mobil care ii poarta numele, aducand o experienta de browsing desktop pe smartphone-uri. Puteti urmari Skyfire 1.0 in actiune in clipul de mai jos:

Browserul Skyfire foloseste o tehnologie de compresie care permite utilizatorilor sa acceseze si sa interactioneze cu site-uri create cu ajutorul tehnologiilor Flash, Ajax, JavaScript, Silverlight si altele de tip "rich web". Aceasta trasatura ofera browserului un avantaj in fara rivalilor sai, cum ar fi Safari, creat de Apple sau Chrome Lite, de pe Android, care nu pot accesa site-uri complexe ca YouTube sau Hulu.

Skyfire integreaza si numeroase optiuni de social networking, iar utilizatorii isi pot integra update-urile de pe Facebook sau mesajele de pe Twitter in pagina de start. Aceasta pagina Home poate fi customizata cu feeduri RSS de pe site-urile preferate. Aflam ca versiunea 1.0 a browserului este disponibila acum, sub forma de download gratuit pentru terminalele Windows Mobile si Symbian si va urma in curand si o versiune pentru BlackBerry.

[Via: Informationweek.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×