LG GD900 Crystal, telefonul cu tastatura transparenta in actiune (Video)

3.023 ori
<b>LG GD900 Crystal, telefonul cu tastatura transparenta in actiune (Video)</b>Cei de la Mobile Choice au avut ocazia sa petreaca putin timp cu unul dintre cele mai aratoase terminale LG care vor fi lansate in acest an, LG GD900 Crystal, primul handset cu tastatura transparenta. Avem de-a face cu un telefon flexibil, a carui...

Cei de la Mobile Choice au avut ocazia sa petreaca putin timp cu unul dintre cele mai aratoase terminale LG care vor fi lansate in acest an, LG GD900 Crystal, primul handset cu tastatura transparenta.

Avem de-a face cu un telefon flexibil, a carui tastatura se ilumineaza de indata ce ea este expusa, atragand atentia celor din jurul prin lookul sau inedit. In clipul de mai jos putem observa camera handsetului in actiune, iar zoomul sau este realizat prin apasarea tastaturii, ce pare a fi touch sensitive:

Iluminarea fotografiilor este de asemenea modificata apasand tastatura cu degetul, intr-o miscare similara cu cea de zoom in si out. Pastram acelasi control prin contact si gesturi si in cazul browserului, afisat in mod landscape pe ecran si suportand zoom prin interactiunea cu spatiul tastaturii transparente. Un avantaj al acestui sistem este faptul ca nu veti mai lasa amprente pe ecran, axandu-va pe contactul cu keypadul.

Prin intermediul scrollingului orizontal, veti trece prin diferite meniuri ale telefonului, iar scrollul vertical va va permite sa alegeti intre melodii si clipuri video. LG GD900 Crystal suporta si gesturi shortcut, astfel ca daca veti "desena" o forma pe tastatura, telefonul va reactiona in functie de aceasta si veti ajunge in meniul Inbox, jocuri si multe altele.

Spre exemplu, daca desenati un 8, veti ajunge in fereastra "Jocuri", iar astfel gesturi pot fi presetate de catre utilizator, care are la dispozitie 9 shortcuturi de acest gen.

[Via: Dailymobile.se]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×