Browsing stil iPhone, acum pe terminalul tau Windows Mobile prin Touch Browser 1.0

1.138 ori
<b>Browsing stil iPhone, acum pe terminalul tau Windows Mobile prin Touch Browser 1.0</b>In cazul in care sunteti posesorul unui telefon mobil dotat cu touchscreen si Windows Mobile atunci va va interesa cu siguranta sa aflati ca acum puteti beneficia de browsing in stil iPhone pe handsetul dumneavoastra. Dati click pe urmatoare imagine...

In cazul in care sunteti posesorul unui telefon mobil dotat cu touchscreen si Windows Mobile atunci va va interesa cu siguranta sa aflati ca acum puteti beneficia de browsing in stil iPhone pe handsetul dumneavoastra. Dati click pe urmatoare imagine pentru a vizualiza un clip ce prezinta o astfel de experienta:

Touch Browser 1.0 este responsabil cu aceasta imbunatatire si a venit momentul ca toate frustrarile legate de "performantele" lui Pocket Internet Explorer sa dispara. Retineti totul faptul ca acest soft nu este gratuit si nici nu beneficiati de o perioada de trial gratuit. Este greu sa recomandam aplicatia in acest caz, stiind ca nu veti avea tragere de inima sa o testati, contra cost, de vreme ce exista mereu riscul aparitiei unor buguri.

Stiind ca exista un Opera 9.5 este cu atat mai greu sa recomandam o astfel de alegere, doar pentru a va imbunatati experienta de browsing pe Pocket IE. Aruncati o privire pe pagina developerilor lui Touch Browser 1.0 si veti afla ce alte softuri au mai dezvoltat acestia si faptul ca programul anterior mentionat costa doar 11.95 euro, pret rezonabil pentru dotarea terminalului dumneavoastra cu functii de browsing specifice lui iPhone.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×