Nokia 6212 classic introduce noul nivel de conectivitate Bluetooth

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.606 ori
<b>Nokia 6212 classic introduce noul nivel de conectivitate Bluetooth</b>In vreme ce acest telefon 3G Nokia 6212 classic classic nu arata ca un "campion", putem spune ca atuul principal nu este terminalul, ci o tehnologie pe care acesta o suporta: Bluetooth NFC (Near Field Communication). Cu ajutorul acesteia pairingul intre...

In vreme ce acest telefon 3G Nokia 6212 classic classic nu arata ca un "campion", putem spune ca atuul principal nu este terminalul, ci o tehnologie pe care acesta o suporta: Bluetooth NFC (Near Field Communication).

Cu ajutorul acesteia pairingul intre telefon si orice alt terminal dotat cu Bluetooth se va realiza extrem de rapid si va fi posibil transferul continuturilor printr-o singura atingere. Astfel, daca veti dori sa transferati un clip video, o melodie sau o poza va trebui doar sa atingeti terminalul cu un alt gadget/telefon/headset cu suport NFC si procesul va fi realizat. Aceeasi tehnologie NFC permite si realizarea platilor cu ajutorul noului terminal mobil.

Conform lui Jeremy Belostock, seful sectiunii Near Field Communications de la Nokia, citat de engadgetmobile.com, handseturile cu suport NFC vor schimba felul in care utilizatorii interactioneaza cu serviciile si terminalele din jurul lor. Telefonul va sosi in Europa si Asia in cel de-al treilea trimestru al acestui an la un pret de 200 de euro.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×