Camera de acţiune 4K Elephone e acum disponibilă la preţul de 69.99 dolari

Autor:  | Publicat în:  Elephone 484 ori
<b>Camera de acţiune 4K Elephone e acum disponibilă la preţul de 69.99 dolari</b>Elephone a &icirc;nceput să v&acirc;ndă camera sa de acţiune 4K, un model care se vrea a fi un rival pentru camerele GoPro, doar ca la un preţ mult mai atractiv. Produsul numit Elephone Explorer costă 69.99 dolari, preţ disponibil doar p&acirc;nă...

Elephone a început să vândă camera sa de acţiune 4K, un model care se vrea a fi un rival pentru camerele GoPro, doar ca la un preţ mult mai atractiv. Produsul numit Elephone Explorer costă 69.99 dolari, preţ disponibil doar până pe 24 noiembrie.

Pe data de 24 preţul creşte la 79.99 dolari, iar pe 28 la 89.99 dolari şi vine la pachet atunci şi cu un card SD de 32 GB. Această cameră specializată pe filmarea în acţiune ar fi de fapt un model SJCAM rebranduit, ceea ce nu e neapărat ceva rău, acele gadgeturi fiind produse solide. La bord se afla un procesor Allwinner V3, un display de 2 inch şi o baterie de 900 mAh.

Camera vine cu suport WiFi, captura video 4K la 15 FPS, dar şi opţiunea de a filma 2.7 K la 30 FPS sau Full HD la 60 FPS. Aflaţi şi că Explorer e rezistent la apă, are lentila wide angle de 170 de grade şi dacă nu mă înşeală privirea are şi port full USB şi HDMI.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×