Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: LG G4 gri metalizat la super preţ; Cine are nevoie de piele?

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.049 ori
<b>Black Friday 2015 pentru cei care s-au trezit târziu: LG G4 gri metalizat la super preţ; Cine are nevoie de piele?</b>Pentru cei care s-au trezit t&acirc;rziu azi şi nu au prins ofertele de azi noapte şi cele dinspre dimineaţa, mai există c&acirc;teva reduceri interesante pe site-urile retailerilor. Am găsit pe eMAG.ro spre exemplu un telefon LG G4 de 32 GB,...

Pentru cei care s-au trezit târziu azi şi nu au prins ofertele de azi noapte şi cele dinspre dimineaţa, mai există câteva reduceri interesante pe site-urile retailerilor. Am găsit pe eMAG.ro spre exemplu un telefon LG G4 de 32 GB, în varianta gri metalizat la doar 1799 lei.

Preţul e cu 1000 de lei mai mic decât cel practicat în iulie, atunci când Mobilissimo.ro realiza recenzia acestui terminal. Atunci colegul Alex îl cataloga drept "telefonul fotografilor", în ideea că avea culori foarte realiste atât pe ecran, cât şi la fotografiile realizate cu camera principală. Toată lumea vorbea despre eleganța spatelui din piele de viţel, dar ne întrebam cu toţii cum va supravieţui peste un an sau doi şi dacă se va uza sau strica de la ploaie.

Ei bine în cazul acestui model gri, telefonul foloseşte un spate din material plastic, cu o textură specială ce arata de parcă ar fi fost bătut cu ciocanul. Acesta e telefonul celor care nu vor un gigant rece din metal de la Apple sau un telefon excelent Samsung, dar alunecos, din cauza sticlei de pe margini. LG G4 e genul de alegere smart de final de an, când pui în balanţă aspectul "cum arată telefonul acesta în faţa prietenilor mei", versus "cum îl voi folosi cu adevărat".

Şi preţul nu e rău deloc!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×