Cameră duală în faţă, cameră duală în spate - el este Alcatel Flash

916 ori
<b>Cameră duală în faţă, cameră duală în spate - el este Alcatel Flash</b>Din partea celor de la Alcatel sosește astăzi pe piață smartphone-ul Alcatel Flash - telefon ce se remarcă în special la capitolul fotografiere. Acesta sosește cu o cameră foto duală pe spate și supriză și cu o cameră duală în partea frontală pentru

Alcatel a realizat o premieră azi, anunţând telefonul Alcatel Flash, care se remarcă prin camera duală din spate, dar şi prin cameră duală frontală. A nu se confunda acest model cu Alcatel Flash cel din 2014, urmat de un Flash 2 în 2015.

Alcatel Flash 2017

Noul venit optează pentru o cameră principală cu doi senzori de 13 MP în spate, dintre care unul e monocrom şi unul color. Cel color foloseşte un senzor Sony IMX258, acesta având pedigree excelent, de vreme ce îl găsim şi pe LG G6. Ambele camere din spate au deschidere f/2.0 şi terminalul e capabil şi de captură video 4K. În zona frontală găsim o cameră de 8 MP care operează în tandem cu una de 5 MP pentru efecte bokeh.

Şi aceste camere au deschidere F/2.0, iar Alcatel a integrat blitzuri dual LED în spate şi în faţă. Designul mă duce puţin cu gândul la un telefon LG mai vechi privit din spate, sau la un ZTE Nubia privind zona frontală. Dotările includ un procesor MediaTek Helio X20, dar şi un ecran Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Avem şi baterie de 3100 mAh, scanner de amprente şi port USB Type C.

Din păcate nu cunoaştem preţul acestui telefon şi nici data de lansare. Alcatel are de obicei preţuri accesibile, deci mă aştept să fie sub 400 de euro, poate chiar sub 300.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×