Samsung Galaxy S8 are launcherul scăpat pe web; Iată cum poţi descărca şi instala APK-ul

4.868 ori
<b>Samsung Galaxy S8 are launcherul scăpat pe web; Iată cum poţi descărca şi instala APK-ul</b>Anterior vedeam scăpat pe web aplicația Bixby ce putea fi instalată pe modelele Galaxy S7 și S7 Edge, iar acum aflăm că și launcher-ul de pe S8 este disponibil în format apk. Din rândurile de mai jos aflați cum se poate instala acest software pe telefonul

Săptămâna curentă a început cu veşti legate de modul în care vă puteţi juca cu Bixby parțial pe Galaxy S7 şi S7 Edge. Ei bine azi trecem la nivelul următor şi aducem launcherul lui Galaxy S8 şi pe alte terminale. Acesta tocmai a scăpat pe web şi aflaţi mai jos cum îl puteţi instala.

Samsung Galaxy S8

Pentru a descărca acest APK trebuie să intraţi pe XDA Developers şi să apăsaţi pe linkul de download (e și un link de rezervă în thread). E de preferat să aveţi un telefon Samsung pentru a testa softul şi un lucru bun ar fi să fiţi posesori de model nu mai vechi de 2 ani. Cineva de pe XDA a încercat și un OnePlus 3T și nu a mers.

Iată paşii necesari pentru a instala launcher-ul:

  1. Descarcă APK-ul.
  2. Dă "Clear Data" în launcherul stock Touchwiz Home (data şi cache)
  3. Instalează APK-ul.
  4. Apasă butonul Home
  5. Selectează TouchWiz Home din nou, dacă e nevoie.

În cazul în care apare un crash, va trebui să reveniţi în TouchWiz Home în zona de setări şi să daţi "clear data" iar. E recomandată şi o resetare a telefonului dacă nu merge în repetate rânduri. Evident, toate acestea vin cu avertizarea că acesta nu e software oficial sau aprobat şi vă supuneţi la riscuri serioase. Mai jos vedeţi şi un tutorial video de instalare pe Galaxy S7 şi S7 Edge.

Odată cu această instalare ar trebui să primiţi noile iconuri şi meniuri de sistem, dar şi animaţii şi look în stil Galaxy S8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×