Gionee S10 va sosi cu cameră duală față-verso; este certificat de TENAA și aflăm că ar putea oferi un procesor Snapdragon 835!

1.950 ori
<b>Gionee S10 va sosi cu cameră duală față-verso; este certificat de TENAA și aflăm că ar putea oferi un procesor Snapdragon 835!</b>La data de 3 mai 2017 a bifat certificarea TENAA și smartphone-ul Gionee S10, un telefon ce se va face remarcat mai ales în materie de fotografiere. Acesta va oferi atât o cameră duală pe spate, cât și un senzor duo frontal pentru selfie-uri cu bokeh

Producătorul chinez Gionee pregătește debutul unui nou terminal flagship și de această dată se pare că vom primi tot ce este mai bun aici. Handset-ul se numește Gionee S10 și acesta tocmai ce a bifat certificarea TENAA la datade 3 mai, semn că avem parte de fotografii, dar și de o listă a specificațiilor hardware pe care acesta ni le va oferi la pachet. 

Gionee S10

Ei bine, ni se comunică faptul că telefonul sosește cu display FHD de 5.5 inch, cu un procesor octa-core de 2.5 GHz (ce s-ar putea dovedi a fi un modul Snapdragon 835) și cu 4 GB memorie RAM. Primim 64 GB de stocare flash, o baterie de 3450 mAh la interior și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Trecem la partea foto și aflați că avem la dispoziție o cameră duală selfie compusă dintr-un senzor pricnipal de 8 megapixeli și unul secundar de 20 megapixeli. Pe spate întâlnim în schimb o unitate duo cu senzor principal de 8 megapixeli și senzor secundar de 16 megapixeli. Listarea TENAA ne mai dezvăluie că telefonul vine într-o carcasă metalică cu grosime de  7.35 mm și greutate de 178 grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×