Camera duală va ajunge și pe modelele Samsung Galaxy A; primele vor fi Galaxy A9 (2017) și Galaxy A9 Pro (2017)

1.059 ori
<b>Camera duală va ajunge și pe modelele Samsung Galaxy A; primele vor fi Galaxy A9 (2017) și Galaxy A9 Pro (2017)</b>Potrivit unor vești proaspăt sosite online se pare că Samsung pregătește mai multe terminale echipate cu cameră duală printre acestea numărându-se și noile modele Galaxy A9 și Galaxy A9 Pro variantele pe 2017. Descoperim că produsele vor

Anul 2017 reprezintă și anul în care compania sud-coreeană Samsung va aduce pe piață primele sale terminale echipate cu camere duale, printre acestea urmând a se afla modele precum Galaxy C10 și Galaxy Note 8. Se pare că nu vor fi singurele, pentru că Samsung dorește să lanseze pe piață și terminale din seria Galaxy A ce vor aduce utilizatoriilor beneficiile asociate unei camere duale.

Vestea de față vine la puțin timp de la dezvăluirea primei camere duale Samsung ISOCELL de care v-am vorbit și noi într-un articol săptămâna trecută. Două terminale vor inaugura prezența unui astfel de modul dual în seria Galaxy A, acestea fiind Galaxy A9 (2017) și Galaxy A9 Pro (2017).

Suntem informați că toate aceste modele (inclusiv Galaxy C10), vor opta pentru asistentul virtual Bibxy - așadar și pentru un buton fizic dedicat pentru acționarea comenzilor vocale. Până când vom primi informații despre dotările acestor variante din seria Galaxy A, vă reamintim că modelul Galaxy C10 este așteptat cu 6 GB RAM, cu procesor Snapdragon 660 și cu o cameră duală de 16 megapixeli capabilă de captură 4K. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×