Smartphone-urile Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ și Galaxy Note 8 sunt comparate la nivel vizual

5.396 ori
<b>Smartphone-urile Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ și Galaxy Note 8 sunt comparate la nivel vizual</b>Astăzi ni se prezintă o comparație la nivel vizual între phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 și flagship-urile din primăvară a sud-coreenilor, adică S8 și S8+. Această comparație are loc ca urmare a dezvăluirii lui @evleaks de ieri ce consta în prima

Pentru că ieri celebrul leaker Evan Blass ne-a dezvăluit prima randare oficială pentru Samsung Galaxy Note 8, astăzi avem ocazia să vedem cum arată noul phablet pus chiar lângă flagship-urile actuale S8 și S8+. De menționat că este vorba despre o comparație la nivel vizual momentan și asta pentru că dimensiunile nu sunt reprezentate chiar corect în imaginile pe care le vedeți mai jos.

Samsung Galaxy Note 8

Ce putem deduce de aici este faptul că Samsung Galaxy Note 8 adoptă o formă ceva mai pătrățoasă, atât marginile cât și colțurile fiind mai puțin rotunjite în comparație cu modelele din seria S8. Parcă și lățimea, respectiv lungimea crește cu doar puțin, lucru de așteptat ținând cont de faptul că vom primi aici un display cu diagonala de 6.3 inch.

Samsung Galaxy Note 8

Se păstrează același setup al butoanelor fizice (inclusiv butonul Bixby), cât și cel al porturilor de la bază - noutatea fiind totuși reprezentată de către introducerea slotului pentru stylus. Cea mai mare schimbare vine la camera foto principală, fereastra destinată camerei duale fiind de-a dreptul generoasă și găzduind atât bliț-ul LED, senzorul de puls și scanner-ul de amprente.Creșterea în diagonală va face ca utilizarea scanner-ului de amprente să fie o adevărată provocare pentru cei cu mâini mai mici.

Ca materiale de construcție și aici vom avea o ramă metalică și suprafețe din sticlă curbată față-verso. Practic la nivel de design nu vom mai avea parte de surprize, acesta fiind look-ul final al phablet-ului ce se lansează pe 23 august! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×