Xiaomi X1 ar putea fi următorul smartphone cu cameră duală din portofoliul chinezilor; aflăm primele detalii!

1.258 ori
<b>Xiaomi X1 ar putea fi următorul smartphone cu cameră duală din portofoliul chinezilor; aflăm primele detalii!</b>Pentru acest an se pare că cei de la Xiaomi au pregătite mai multe smartphone-uri echipate cu cameră duală, printre ele fiind vehiculat și modelul X1. Ținând cont de faptul că acesta va inaugura o nouă gamă ne așteptăm la un design cu totul și

Producătorul chinez Xiaomi ar lucra în acest moment și la smartphone-ul numit Xiaomi X1, terminal echipat cu o cameră duală și cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 660. Fiind vorba despre o nouă gamă de mijloc între segmentul premium (Mi) și segmentul de buget (Redmi), ne așteptăm ca acest produs să vină cu un design diferit față de cel adoptat de restul modelelor din portofoliu companiei chineze, un indiciu fiind husa pe care o vedeți mai jos.

Xiaomi X1

Iese la iveală faptul că vor exista două variante ale acestui viitor smartphone, ambele urmând a oferi un display de 5.5 inch cu rezoluție de 2160 x 1080 pixeli și procesorul Qualcomm Snapdragon 660 la pachet. Vom primi o cameră duală pe spate compusă din senzori Sony IMX362 sau IMX386 și la interior 4 GB memorie RAM + 64 GB de stocare, sau 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare flash.

Varianta mai accesibilă din acest duo va costa 295 dolari și va aduce un display standard, respectiv un scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home, în vreme ce modelul cu numărul 2 va opta pentru un display edge-to-edge și pentru un scanner de amprente în spate. Prețul său va fi de 410 dolari și aparent vom avea parte de o construcție metalică. Rămâne să aflăm noi detalii pe viitor!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×