Campusul Apple În formă de OZN va fi finalizat mai târziu decât se estimase

932 ori
<b>Campusul Apple În formă de OZN va fi finalizat mai târziu decât se estimase</b>Unul dintre cele mai mari proiecte în care Steve Jobs se implicase înainte să înceteze din viața a fost noul campus Apple, din Cupertino, California. O ultimă apariție a sa în public îl vedea pe Jobs susținând proiectul în fata primăriei...

Unul dintre cele mai mari proiecte în care Steve Jobs se implicase înainte să înceteze din viața a fost noul campus Apple, din Cupertino, California. O ultimă apariție a sa în public îl vedea pe Jobs susținând proiectul în fata primăriei locale și în ciuda bolii cu care se confruntă CEO-ul era zâmbitor când vorbea despre acest "OZN".

Campusul va fi o clădire circulară, care va găzdui un număr uriaș de angajați Apple. Ei bine, astăzi aflăm că proiectul va suferi o întârziere și va fi finalizat de abia la mijlocul lui 2016. Apple ar fi raportat acea dată la cererea primăriei din Cupertino, care dorea să afle stadiul lucrărilor. Inițial compania care a creat iPhone-ul plănuia să înceapă lucrările în acest an. Proiectul implica o zonă de 176 de acri pentru campus, dar se pare că primăria are nevoie de un raport mai detaliat asupra impactului asupra mediului local.

în aceste condiții lucrările vor începe de abia în 2014, sau în cel mai bun caz în 2013. Dorința lui Steve Jobs și a angajaților săi era de a ține viitoarele conferințe și evenimente acasă la Apple și nu de a închiria mereu un centru de conferințe în San Francisco. Dacă acum magazinele Apple din toată lumea atrag turiștii în mod deosebit, imaginați-vă ce furori va face un OZN din sticlă circulară cu o suprafață uriașă. Acela ar fi perla coroanei companiei care ne-a dat iPod, iMac, iPhone și iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×