Uite muzica, nu e muzica! Apple nu ştie de ce dispar melodiile utilizatorilor iTunes

1.467 ori
<b>Uite muzica, nu e muzica! Apple nu ştie de ce dispar melodiile utilizatorilor iTunes</b>Zilele acestea, programul iTunes le-a dat mari bătăi de cap utilizatorilor, și asta pentru că software-ul a șters din muzica stocată pe dispozitive. Apple este conștientă de această problemă, și ne dezvăluie astăzi că până cel târziu săptămâna viitoare,

Tot mai mulţi utilizatori iTunes se plâng ca le dispar melodiile din iTunes, atât de mulţi încât Apple a simţit nevoia să vină cu o declaraţie oficială. În primul rând firma din Cupertino a recunoscut că e ceva în neregulă cu iTunes.

Aparent, softul ar fi şters unele dintre fişierele muzicale ale utilizatorilor, iar o parte din problemă va fi rezolvată săptămâna viitoare printr-o actualizare masivă, cu extra securitate şi bug fixuri. Apple a subliniat că situaţiile de genul sunt foarte rare şi că în cel mai rău caz utilizatorii au avut melodii de pe computer şterse fără permisiunea lor.

Marea problemă e că creatorul lui iTunes nu ştie ce anume provoacă acest bug, sau dacă e vorba de un hack sau o breşă de securitate. Cazuri de acest gen au tot fost semnalate înca de la lansarea lui Apple Music anul trecut. Utilizatorul iTunes James Pinkstone a readus în actualitate problema printr-o postare pe blog devenită virala şi numită "Apple Music mi-a furat muzica". 

Pinkstone povestea cum întreaga sa colecţie de 122 GB de muzică a dispărut brusc. Un reprezentant Apple i-ar fi spus că fişierele au fost şterse atunci când s-a înregistrat la Apple Music. Acelaşi reprezentant a menţionat că Apple Music a înlocuit melodiile cu variante salvate în cloud din colecţia sa digitală, ştergând originalele.

Apoi au intrat pe fir mai marii Apple, care au infirmat această poziţie şi practic recunosc că nu ştiu ce se întâmplă. În aceste condiţii, backupul rămâne sfânt sau poate că ar fi mai bine să ne bazăm pe Google Play Music. Ati patit si voi ceva de genul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×