Caravana "Experience Samsung Tour"; Primul hands-on romanesc cu Samsung Galaxy Tab (Video Mobilissimo.ro)

3.202 ori
<b>Caravana "Experience Samsung Tour"; Primul hands-on romanesc cu Samsung Galaxy Tab (Video Mobilissimo.ro)</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, Caravana "Experience Samsung Tour" a ajuns la Timisoara, de unde va porni catre Capitala si Constanta, prezentand inovatiile celebrului producator al smartphone-ului Galaxy S. Acesta din urma si numeroase...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, Caravana "Experience Samsung Tour" a ajuns la Timisoara, de unde va porni catre Capitala si Constanta, prezentand inovatiile celebrului producator al smartphone-ului Galaxy S. Acesta din urma si numeroase alte terminale precum tabletul Galaxy Tab pot fi admirate pe 1 si 2 octombrie la Iulius Mall, din Timisoara. Noi am fost destul de norocosi incat sa ne jucam cu noul tablet Samsung chiar azi si iata experienta noastra hands-on:

Dupa sederea din Timisoara, Caravana se va deplasa la Bucuresti, unde o veti putea vizita pe 5 si 6 octombrie in cadrul Baneasa Shopping Mall. Apoi va urma o incursiune in Constanta, la City Mall pe 8 si 9 octombire. Revenind la experienta noastra de astazi, am avut ocazia sa admiram tabletul Galaxy Tab, cu al sau ecran de 7 inchi, care ne-a cucerit imediat. Device-ul este cu adevarat comod si usor de tinut cu o singura mana, iar in cazul in care nu stiati el beneficiaza atat de conectivitate 3G, cat si de WiFi.

La acelasi stand "Experience Samsung Tour" am putut vedea handsetul Galaxy S, caruia ii facusem o recenzie amanuntita cu saptamani bune in urma, dar si handsetul Samsung Wave, care ruleaza Bada OS. Lista de terminale Samsung nu se opreste aici, ci include si o noua serie de televizoare de lux HD 3D LED, cele mai subtiri modele din lume, conform Samsung.

Pentru mai multe detalii despre Galaxy Tab si inovatiile Samsung aveti clipul de mai sus, dar nimic nu se compara cu experienta "la prima mana", asa ca va invitam sa vizitati cele doua autocare pline cu gadgeturi, laptopuri si televizoare 3D. E un regal pentru fanii tehnologiei de top!

 Mobilissimo a vizitat azi Caravana "Experience Samsung Tour": primul hands-on cu Galaxy Tab (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×