Romania primeste Samsung Galaxy Tab cu bratele deschise prin Caravana

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.930 ori
<b>Romania primeste Samsung Galaxy Tab cu bratele deschise prin Caravana</b>Avand in vedere ca toamna este o perioada saracacioasa in evenimente tech in Romania, am aflat cu surprindere ca ne putem bucura de noul tablet Samsung Galaxy Tab peste cateva zile. Caravana "Experience Samsung Tour" va aduce acest terminal si multe...

Avand in vedere ca toamna este o perioada saracacioasa in evenimente tech in Romania, am aflat cu surprindere ca ne putem bucura de noul tablet Samsung Galaxy Tab peste cateva zile. Caravana "Experience Samsung Tour" va aduce acest terminal si multe altele in orasul tau, daca locuiesti in Timisoara, Bucuresti sau Constanta.

Caravana va poposi in capitala pe 5 si 6 octombrie (Baneasa Shopping Mall), dar inainte veti putea admira tabletul Galaxy in Timisoara, pe 1 si 2 octombrie, la Iulius Mall. In cele din urma, caravana inovatiilor Samsung va poposi la Constanta, pe 8 si 9 octombrie, la City Mall. Prezentarea lui Samsung Galaxy Tab cu prilejul acestei caravane este practic premiera tabletului in Romania, dar nu cunoastem deocamdata si data sa de lansare, din pacate.

"Experience Samsung Tour" va mai include surprize si oferte speciale pentru vizitatori, printre ele numarandu-se noua serie de lux full HD 3D LED TV 9000, cel mai subtire televizor din lume.Samsung Galaxy S va fi la randul sau prezent, impreuna cu alte smartphone-uri, modelele Wave si Monte, dar si produse din lumea electrocasnicelor: aspiratorul robot NaviBot sau revolutionarul cuptor cu microunde OmniPro.

Romania primeste Samsung Galaxy Tab cu bratele deschise prin Caravana "Experience Samsung Tour"

Lista continua cu camere foto, notebook-uri, monitoare LED, proiectoare, rame foto digitale si multe altele. Participantii la eveniment primesc un voucher cu reducere de 5% la produsele Samsung achizitionate din magazine partenere iar pesoanele care viziteaza caravana si detin un telefon Samsung vor primi un premiu instant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×