2 miliarde de dolari din advertisingul pe mobil , estimate pentru piata din SUA in 2014

Autor:  | Publicat în:  Financiare 825 ori
<b>2 miliarde de dolari din advertisingul pe mobil , estimate pentru piata din SUA in 2014</b>In vreme ce Romania de abia invata ce inseamna notiunea de "advertising local pe mobil", in SUA analistii fac predictii uimitoare pentru acest segment relativ nou. Cu aceasta ocazie aflam (via BIA/Kelsey) ca in 2014 veniturile din acest tip de advertising...

In vreme ce Romania de abia invata ce inseamna notiunea de "advertising local pe mobil", in SUA analistii fac predictii uimitoare pentru acest segment relativ nou. Cu aceasta ocazie aflam (via BIA/Kelsey) ca in 2014 veniturile din acest tip de advertising vor depasi 2 miliarde de dolari in State.

Suma e cu atat mai impresionanta, cu atat luam in calcul faptul ca aceste venituri au fost la nivel local doar 213 milioane de dolari in 2009. Ce intelegem prin "mobile local advertising"? Analistii de la BIA/Kelsey, care au realizat predictia amintita mai sus afirma ca acest tip de advertising este cel care localizeaza utilizatorul si se axeaza pe locul in care se afla acesta.

Reclamele targetate sunt o mana cereasca pentru advertiseri, avand prioritate in fata celor non-locale. E de inteles de altfel, deoarece o reclama la un produs/serviciu aflat in proximitatea utilizatorului il va face pe acesta sa actioneze/cumpere. BIA/Kelsey mentioneaza si ca se asteapta la o migratie masiva a advertiserilor in domeniul marketingului mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×