Carcasa lui HTC One Mini 2 ar putea include unele accente de culoare

1.282 ori
<b>Carcasa lui HTC One Mini 2 ar putea include unele accente de culoare</b>Dacă ieri am putut arunca o privire asupra unei imagini randate cu HTC One Mini 2 de înaltă calitate, astăzi o nouă fotografie cu terminalul în cauză ajunge pe web, fotografie ce oferă un mic indiciu cu privire la faptul că terminalul ar putea...

Dacă ieri am putut arunca o privire asupra unei imagini randate cu HTC One Mini 2 de înaltă calitate, astăzi o nouă fotografie cu terminalul în cauză ajunge pe web, fotografie ce oferă un mic indiciu cu privire la faptul că terminalul ar putea include unele accente de culoare în zonele de plastic corespunzătoare antenelor.

După cum se poate observa, HTC One Mini 2 adoptă în acest caz o culoare destul de aprinsă în zona marginilor ce acoperă antenele de comunicare, mai precis culoarea galben. Deși într-un fel arată destul de bine cu acest element de design, s-ar putea ca acesta să fie doar un prototip, iar zonele colorate să nu se regăsească și pe varianta finală.

HTC One Mini 2 va aduce la pachet un display HD de 4.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 300, o cameră de 13 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. SE așteaptă ca lansarea oficială a lui HTC One Mini 2 să aibă loc la sfârșitul acestei luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×