OnePlus 3 ar putea sosi și într-o versiune cu 6 GB RAM; vedem noi fotografii cu acesta

1.319 ori
<b>OnePlus 3 ar putea sosi și într-o versiune cu 6 GB RAM; vedem noi fotografii cu acesta</b>Smartphone-ul OnePlus 3 este pe cale să fie lansat oficial curând, lucru dezvăluit într-un fel sau altul de numeroasele materiale ajunse pe web. Astăzi vedem noi imagini cu noul flagship, și aflăm todată despre posibilitatea ca acesta să vină în două

Vedeam în urmă cu doar câteva zile o serie de prime fotografii cu noul smartphone pregătit de către compania chineză OnePlus, model ce aduce un design complet schimbat față de predecesorul său. În cazul în care nu v-ați dat seama, vorbim despre OnePlus 3, telefon care astăzi apare în noi imagini.

Aceste materiale ce sosesc în număr mare, par a ne sugera faptul că acesta ar putea fi design-ul final al noului terminal. Primim un corp unibody din metal de această dată, dar și numeroase elemente ce ne amintesc de produsele unor companii ca Samsung, HTC, ba chiar și Meizu atunci când privim telefonul din față. 

La capitolul specificații, OnePlus 3 se va încadra în categoria flagship - urmând a opta pentru un display Full HD de 5.5 inch, pentru un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și pentru un chip grafic Adreno 530. Aparent, vor exista două versiuni pentru acest telefon, prima dintre acestea cu 16 GB de stocare și 4 GB memorie RAM, și o alta cu 64 GB memorie internă și 6 GB RAM.

De asemenea, ne așteptăm la o cameră foto principală de 16 megapixeli pe acest smartphone, și la o baterie de 3500 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×