OnePlus 3 ar putea opta pentru un display de 5 inch; telefonul apare în noi fotografii

934 ori
<b>OnePlus 3 ar putea opta pentru un display de 5 inch; telefonul apare în noi fotografii</b>Pe măsură ce noi imagini cu OnePlus 3 ajung pe web, cresc și șansele ca telefonul să fie lansate foarte curând. Astăzi vedem două noi fotografii cu acest dispozitiv, materiale ce ne prezintă portul USB Type-C de la bază, amplasarea difuzorului, dar și

Atât OnePlus One, cât și succesorul său ne-au adus display-uri de 5.5 inch, diagonală ce ar putea fi redusă în cazul noului model. Potrivit zvonurilor ajunse pe web în ultimele câteva zile, s-ar părea că OnePlus 3 va opta pentru un display de 5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Pachetul hardware va fi compus dintr-un chip quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 sau 6 GB memorie RAM și 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare în funcție de varianta aleasă. De asemenea, noul flagship ne va oferi un port USB Type-C cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă.

În imaginile de astăzi remarcăm și faptul că telefonul va păstra jack-ul audio de 3.5 mm, dotare la care unii producători au început să renunțe. În continuare vom primi un scanner de amprente la bord, iar ca sistem de operare vom primi cel mai probabil Android 6.0 Marshmallow. Se vehiculează și un preț de aproximativ 300 dolari pentru noul venit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×