Camera lui HTC 10 este testată de către DxOMark; iată cum se descurcă senzorul de 12 megapixeli cu OIS și focalizare laser

1.899 ori
<b>Camera lui HTC 10 este testată de către DxOMark; iată cum se descurcă senzorul de 12 megapixeli cu OIS și focalizare laser</b>Celebrul site DxOMark recunoscut în mediul online pentru testele foto realizate, revine astăzi în centrul atenției odată cu publicarea unei recenzii pentru smartphone-ul HTC 10 ce a fost lansat oficial chiar ieri. Senzorul de 12 megapixeli adus pe acest

DxOMark a devenit în ultimul timp o platformă foarte urmărită de către utilizatorii ce au în plan achiziționarea unui nou smartphone, și asta datorită testelor foto pe care respectatul site le realizează noilor produse. HTC 10 este unul dintre ele, telefon ce ajunge pe masa de teste chiar imediat după lansare.

Rezultatele afișate pe site sunt cu adevărat interesante, telefonul și mai exact camera sa de 12 megapixeli obținând un scor de 88 puncte - același punctaj oferit și pentru Samsung Galaxy S7/S7 Edge. Astfel, noul flagship al companiei este poziționat în topul celor mai bune smartphone-uri din acest an în materie de fotografie, în situația în care One M9 se mulțumea cu locul 22 anul trecut pe DxOMark.

Revenind la recenzia celor de la DxOMark, ni se confirmă faptul că într-adevăr fotografiile și materialele video realizate cu HTC 10 sunt de-a dreptul remarcabile. În materie de înregistrare video, se apreciază utilizarea unui sistem de stabilizare optică, dar și a nivelului de expunere și randare a culorilor indiferent de condițiile prezente în jur.

Și focalizarea rapidă constituie aici un plus, punctajul obținut la filmare de către HTC 10 fiind de 86 puncte (Galaxy S7 - 88 puncte). În schimb, la fotografiere cele două flagship-uri primesc același scor de 88 puncte, camera de pe HTC 10 fiind lăudată pentru focalizarea rapidă, pentru păstrarea detaliilor în toate condițiile de luminozitate, dar și pentru nivelul de expunere bun.

Totodată, se amintește și faptul că senzorul de 12 megapixeli se descurcă de minune la reducerea zgomotului de fundal atunci când sunt realizate fotografii în condiții low-light. Alături de acest senzor de 12 megapixeli cu deschidere f/1.8, telefonul mai oferă un bliț dual-tone, dar și un telemetru laser pentru focalizarea rapidă a subiecților.

Nu putem decât să-i credem pe cei de la DxOMark că într-adevăr senzorul adus pe HTC 10 este unul impresionant, cameră ce împarte primul loc cu Samsung Galaxy S7. Rămâne de văzut dacă podiumul se va schimba în următoarea perioadă când ar trebui să vedem și teste detaliate pentru LG G5 și Huawei P9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×