Cartelele Digi pot fi acum reîncărcate în reţeaua de magazine partenere PayPoint România

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 648 ori
<b>Cartelele Digi pot fi acum reîncărcate în reţeaua de magazine partenere PayPoint România</b>Sunt sigur că ştiţi de acele puncte de plată PayPoint, pe care le găsim la mai toate magazinele de colţul blocului, dar şi la unităţi Mega Image spre exemplu. Ei bine, acum puteţi re&icirc;ncărca o cartelă Digi de la un astfel de punct,...

Sunt sigur că ştiţi de acele puncte de plată PayPoint, pe care le găsim la mai toate magazinele de colţul blocului, dar şi la unităţi Mega Image spre exemplu. Ei bine, acum puteţi reîncărca o cartelă Digi de la un astfel de punct, în reţeaua de magazine partenere PayPoint.

Această firmă este principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică la punctele de retail din tara noastra, oferind deja posibilitatea de a încărca cu credit cartele preplătite din alte reţele (Orange, Telekom, Vodafone). Parteneriatul cu grupul RCS & RDS este extins, utilizatorii cartelei Digi putând reîncărca creditul în oricare dintre cele peste 9450 de magazine partenere PayPoint.

Încărcarea se face foarte uşor: clientul intra în magazinul cu semnul galben PayPoint, solicita vânzătorului o încărcare cu credit pentru cartela Digi şi îi precizează şi valoarea creditului, apoi numărul de telefon. Plata se face în numerar şi creditul se încarcă direct, fără vreun cod de introdus. RCS & RDS şi acest operator de plăţi colaborează de 2 ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×