Xiaomi anunță lansarea lui Redmi Note 3 Pro; phablet-ul aduce un chip Qualcomm de această dată

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 961 ori
<b>Xiaomi anunță lansarea lui Redmi Note 3 Pro; phablet-ul aduce un chip Qualcomm de această dată</b>La &icirc;nceputul lunii decembrie a anului trecut, producătorul chinez Xiaomi anunța lansarea unui phablet foarte bine echilibrat din punct de vedere al raportului specificații-preț, și anume modelul Redmi Note 3. De astăzi, &icirc;n portofoliul...

La începutul lunii decembrie a anului trecut, producătorul chinez Xiaomi anunța lansarea unui phablet foarte bine echilibrat din punct de vedere al raportului specificații-preț, și anume modelul Redmi Note 3. De astăzi, în portofoliul companiei își face apariția și o altă versiune numită Redmi Note 3 Pro.

Telefonul proaspăt lansat face acum trecerea la un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650 de 1.8 Ghz, oferind totodată și o cameră foto superioară de 16 megapixeli cu autofocus și deschidere f/2.0. Avem parte de o baterie de 4050 mAh care se va încărca de la 0 la 50% în doar o oră.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Acest model vine cu display Full HD de 5.5 inch, cu un senzor frontal de 5 megapixeli cu deschidere f/2.0, și cu un scanner de amprente amplasat pe spate. Xiaomi Redmi Note 3 Pro vine în variante cu 2 GB RAM + 16 GB stocare, respectiv 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare.

Aflați că modelul de 16 GB va fi lansat comercial pe data de 17 ianuarie la un preț de aproximativ 630 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×