Produse evoMAG.ro

Casio pregătește un telefon quad core LTE și câteva terminale cu clapetă, conform unui focus group

Autor:  | Publicat în:  Casio 976 ori
<b>Casio pregătește un telefon quad core LTE și câteva terminale cu clapetă, conform unui focus group</b>Unul dintre cititorii Droid Life a avut norocul să participe la un focus group al celor de la Casio, care a avut ca scop să determine părerea publicului despre viitoarele iniative ale companiei cunoscută pentru ceasurile sale rezistențe. Ei bine, se...

Unul dintre cititorii Droid Life a avut norocul să participe la un focus group al celor de la Casio, care a avut ca scop să determine părerea publicului despre viitoarele iniative ale companiei cunoscută pentru ceasurile sale rezistențe. Ei bine, se pare că acum Casio vrea să intre tare pe piața smartphone, ba chiar cu un terminal quad core, după cum afirma aceeași sursă.

Norocosul membru din focus group afirma că producătorul de ceasuri ar pregăti un device ultra slim, cu grosime de aproximativ 7.9 mm și un display Super AMOLED de 4.5 sau 4.7 inch, un procesor quad core, NFC și conectivitate 4G LTE. Pe același misterios smartphone mai avem și o cameră principală de 8 megapixeli și una frontală de 2 megapixeli, o baterie de 2000 mAh și Android 4.0 Ice Cream Sandwich drept OS. Cititorul Droid Life afirmă și că acest terminal are un design simplist și atrăgător și că partea sa superioară este curbată, după cum este și cea inferioară.

Alte planuri ale Casio includ terminale cu clapeta, cu nu mai puțin de 4 designuri diferite în plan. Ele vor suporta multitasking, drag and drop intre ecrane și vor avea designuri ultraslim. Se mai pregătește și un nou model ultrarezistent G'Zone, care seamănă cu predecesorii săi, plus un device de 5 inch, care a fost prezent sub formă de mulaj deocamdată. Sursa afirma că handsetul arata interesant, dar era prea mare pentru a fi comod. S-a vorbit la focus group și despre tehnologii care vor crește rezistenta telefoanelor, în special la apă, la scăpări de la înălțime și alte asemenea intemperii.

Cel.ro a anunțat lichidări de stoc între 25 și 27 iulie. Promite reduceri de până la 70%! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×