HTC pregătește un terminal cu numele de cod Eye; ni se promite o cameră frontală impresionantă pentru selfie-uri

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.108 ori
<b>HTC pregătește un terminal cu numele de cod Eye; ni se promite o cameră frontală impresionantă pentru selfie-uri</b>Dacă în cursul zilei de ieri aflam că cei de la BBK tocmai și-au lansat pe piață smartphone-ul Vivo Xshot, terminal ce vine cu o cameră frontală ce dispune de un bliț flash și care se dorește a fi un smartphone destinat iubitorilor de...

Dacă în cursul zilei de ieri aflam că cei de la BBK tocmai și-au lansat pe piață smartphone-ul Vivo Xshot, terminal ce vine cu o cameră frontală ce dispune de un bliț flash și care se dorește a fi un smartphone destinat iubitorilor de fotografii de tip selfie, iată că și alte companii celebre au în plan lansarea de astfel de terminale axate pe camera frontală.

Un astfel de exempu ar fi taiwanezii de la HTC, care potrivit zvonacului @evleaks, au în plan lansarea unui terminal cu numele de cod EYE, device ce va aduce o cameră frontală impresionantă pentru realizarea fotografiilor de tip selfie. Se pare că lansarea acestui device este programată pentru trimestrul 4 din acest an.

De asemenea, pe lângă terminalul Vivo Xshot de care vă reaminteam mai sus, pe piață mai există și alte smartphone-uri ce promit o calitate incredibilă a fotografiilor realizate cu senzorul foto frontal. Unul dintre acestea este și Meitu 2, terminal cu proveniență din China ce aduce la pachet o cameră frontală de 13 megapixeli.

Cu toate acestea, se pare că moda selfie-urilor dăunează pentru adolescenți, lucru scos la iveală de către un studiu realizat de CASA Columbia. Aceștia au descoperit faptul că 70% dintre adolescenții între 12-17 ani petrec în fiecare zi un număr considerabil de ore pe site-urile de socializare.

Acest comportament este astfel comparat cu fumatul sau consumul de alcool și droguri, comportament ce devine obsesiv pentru unele persoane. Astfel termenul de selfie devine la rândul lui o obsesie, acesta fiind aflat în strânsă legătură cu rețelele de socializare, cum ar fi Facebook sau Instragram.

Revenind la HTC, aflăm că aceștia au promis faptul că se va da o mai mare importanță fenomenului de seflie, dar și că următorul flagship va ajunge pe piață cu o cameră foto mult îmbunătățită, care va include cel mai probabil un sistem de zoom optic. La ce vă așteptați de la HTC Eye - telefonul selfie?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×