Căști cu Bluetooth de la Sony Ericsson

1.167 ori
<b>Căști cu Bluetooth de la Sony Ericsson</b>Sony Ericsson cu siguranță că se bucură de o mare atenție cu aproape zece noi dispozitive ce atacă toate segmentele pieței de telefoane mobile. Dar stați așa, că nu am teminat. Suplimentar față de noile telefoane în cursul zilei de ieri, Sony...

Sony Ericsson cu siguranță că se bucură de o mare atenție cu aproape zece noi dispozitive ce atacă toate segmentele pieței de telefoane mobile. Dar stați așa, că nu am teminat. Suplimentar față de noile telefoane în cursul zilei de ieri, Sony Ericsson are și trei noi accesorii handsfree, unul dintre ele având ca țintă muzica pe mobil.

HBH-PV702 este o cască Bluetooth, disponibilă cu finisaje negre sau albe, este ușoară și suficient de compactă pentru a fi purtată ore în șir. Forma de stilou este și ea foarte stilată. Cealaltă soluție pentru o singură ureche este HBH-PV710. Este și ea în formă de stilou, dar are și un dispozitiv de prindere la ureche și „timpi maximi de vorbire și standby de până la 12, respectiv 300 de ore.” PV710 are un corp argintiu și alegerea dumneavoastră între "maro strălucitor și roșu pentru carcasă".

HBH-PV702

Dacă muzica pe mobil este în domeniul dumneavoastră de interes, trebuie să vă uitați la Stereo Portable Handsfree HPM-75. Ei spun că are un „sunet excelent” și un finisaj atractiv, metalic. Puteți fi siguri că vi se potrivește exact, deoarece se livrează cu apărători de ureche interschimbabile care blochează și zgomotul exterior.

HPM-75

PV702, PV710, și HPM-75 vor fi disponibile de la începutul lui Q2 2007, sfârșitul lui Q1 2007 și, respectiv, mijlocul lui Q2 2007.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×