Câștigătorul competiției OnePlus OxygenOS desemnat! Iată viziunea sa pentru următorul release OxygenOS

1.053 ori
<b>Câștigătorul competiției OnePlus OxygenOS desemnat! Iată viziunea sa pentru următorul release OxygenOS</b>După cum probabil știți, cei de la OnePlus sunt cunoscuți și pentru comunitatea generoasă adunată pe forumul oficial, acolo unde din când în când mai apar și competiții tare interesante. Ultimul exemplu este competiția organizată

După cum probabil știți, cei de la OnePlus sunt cunoscuți și pentru comunitatea generoasă adunată pe forumul oficial, acolo unde din când în când mai apar și competiții tare interesante. Ultimul exemplu este competiția prin care OnePlus i-a invitat pe cei creativi să prezinte o funcție viabilă carear putea fi implementată într-un viitor release OxygenOS, premiul concursului fiind foarte atractiv totodată.

Astăzi aflăm că s-a ales și câștigătorul competiției, acesta fiind Léandro Tijink, un tânăr care a dus cerințele competiției la un nou nivel, dezvoltând o pagină web cu mockup-uri a modului în care își imaginează că va arăta OxygenOS pe viitor. Acesta și-a prezentat viziunea într-o postare de pe forumul oficial OnePlus și aflăm că interfața imaginată de el implică peste 20 modificări de interfață și îmbunătățiri la capitolul experiență. 

Léandro afirmă că abordarea sa pentru OxygenOS este caracterizată de consistență, customizare și uzabilitate. Sunt introduse multe funcții și noutăți la nivel vizual, dar există și funcții speciale menite să ușureze navigarea prin aplicații și meniu. Apare și un Dark Mode pe aici, cât și elemente ce par inspirate de la One UI.

Potrivit declarațiilor OnePlus, o funcție dintre cele prezentate aici de către câștigător urmează a fi implementată în următorul release Oxygen OS. Pe lângă acest lucru, Léandro va fi premiat cu un smartphone OnePlus 7 odată ce devine oficial și va avea șansa să participe și la evenimentul de lansare și să fie tratat precum un VIP. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×