Căștile Apple AirPods 2 debutează oficial cu autonomie extinsă pentru apeluri și cutie de încărcare wireless

1.467 ori
<b>Căștile Apple AirPods 2 debutează oficial cu autonomie extinsă pentru apeluri și cutie de încărcare wireless</b>În ultimele zile cei de la Apple ne-au adus noi dispozitive în Store și asta fără vreun teaser sau indiciu în prealabil, iar astăzi după lansarea noilor tablete iPad vine și momentul să facem cunoștiință cu Apple AirPods 2

În ultimele zile cei de la Apple ne-au adus noi dispozitive în Store și asta fără vreun teaser sau indiciu în prealabil, iar astăzi după lansarea noilor tablete iPad vine și momentul să facem cunoștiință cu Apple AirPods 2. Gigantul din Cupertino aduce iată mult-așteptatul succesor pentru cele mai populare căști wireless din lume, accesorii care vin la pachet cu o serie de upgrade-uri interesante. 

AirPods 2

Prima noutate de pe listă este integrarea cipului audio H1 la bord, soluție dezvoltată specific pentru căști care promite o îmbunătățire la nivel de performanță audio, timp redus de conectare, mai multă autonomie în regim de apelare și suportarea comenzii vocale "Hey Siri". Căștile livrează cu 50% mai multă autonomie pentru apeluri comparativ cu prima generație AirPods.

AirPods 2

De asemenea trecerea de la streaming-ul audio de pe un iPhone către un Apple Watch sau iPad este acum de două ori mai rapidă decât la generația predecentă. Folosind comanda vocală "Hey Siri" putem schimba rapid melodiile, realiza un apel, ajusta volumul sau primi indicații de navigare. 

Apple AirPods 2 pot fi achiziționate în varianta standard cu o cutie de reîncărcare via port Lightning, dar și într-o versiune nouă ce suportă încărcare wireless Qi. Cutia de purtare odată încărcată oferă autonomie suficientă pentru 24 ore de playback audio.Vestea bună este că posesorii primei generații AirPods își pot achiziționa o asemenea cutie de reîncărcare cu suport wireless separat.

Căștile sunt disponibile de astăzi la vânzare și mai jos aveți prețurile de pe plan european:

  • AirPods 2 + cutie încărcare standard: 179 eur
  • AirPods 2 + cutie încărcare wireless: 229 eur
  • Cutie încărcare wireless: 89 eur
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×