Telefonul flexibil brăţară de la Samsung primeşte un brevet şi randări; Încă un format futurist pentru coreeni

863 ori
<b>Telefonul flexibil brăţară de la Samsung primeşte un brevet şi randări; Încă un format futurist pentru coreeni</b>Am aflat în ultima săptămână că Samsung explorează şi alte variante de telefoane pliabile, cu alt format decât Galaxy Fold. Întâi apăruse teoria unui model vertical cu clapetă şi acum apare şi o "brăţară", un telefon flexibil

Am aflat în ultima săptămână că Samsung explorează şi alte variante de telefoane pliabile, cu alt format decât Galaxy Fold. Întâi apăruse teoria unui model vertical cu clapetă şi acum apare şi o "brăţară", un telefon flexibil care se mulează pe încheietură.

Brevet bratara flexibila

Totul provine de la un brevet, care a ajuns pe mâna olandezilor de la Letsgodigital.org şi care l-au convertit într-o serie de randări. Şi aici avem un terminal alungit, ca şi în cazul ultimului clamshell. A se remarca seria de segmente înlănţuite pentru a oferi pliabilitatea acestui device. Gândiţi-vă la segmentele toracelui de crustaceu sau la segmentele unei brăţări metalice de ceas.

Brevet bratara flexibila

Un astfel de produs este mai greu de realizat decât un pliabil normal, pentru că are mult mai multe componente flexibile sau pliabile. ZTE a prezentat ceva similar la MWC 2019, sub forma lui Nubia Alpha şi TCL are de asemenea ceva apropiat ca design în plan. Chiar şi Lenovo prezenta un telefon care se înfăşura în jurul încheieturii cu câţiva ani în urmă.

Ca să nu mai vorbim de Nokia Morph, care făcea asta în 2008. Dacă lumea s-a plâns de formatul alungit al lui Xperia 1, vă daţi seama că acest Samsung şi mai alungit poate atrage ceva strâmbături din nas. În spatele acestui device se află o "placă elastică", compusă din multiple elemente din oţel inoxidabil. Fiecare este ancorat cu o mini balama de următorul element.

Ca de obicei un brevet nu înseamnă şi că vom vedea un produs final de acest tip, dar e de apreciat că Samsung explorează şi alte formaturi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×