Cât costă să schimbi un display de Samsung Galaxy S10, S10+, S10e; Iată preţurile practicate în România

16.891 ori
<b>Cât costă să schimbi un display de Samsung Galaxy S10, S10+, S10e; Iată preţurile practicate în România</b>În ultimele 24 de ore Internetul a fost alarmat de o ştire care spunea că ar costa 1000 de euro schimbarea unui display spart de Samsung Galaxy S10+. În realitate costă de vreo 4 ori mai puţin, aşa cum puteţi afla de la un service

În ultimele 24 de ore Internetul a fost alarmat de o ştire care spunea că ar costa 1000 de euro schimbarea unui display spart de Samsung Galaxy S10+. În realitate costă de vreo 4 ori mai puţin, aşa cum puteţi afla de la un service autorizat din România. Avem detalii mai jos.

În primul rând Sammobile este site-ul care a dat cu bâta în baltă, publicând ştirea respectivă cu înlocuirea de 1000 de euro. Între timp au şi scos articolul de pe site făcându-şi mea culpa. Ei bine în România în cazul în care păţiţi vreun pocinog, va trebui să apelaţi la ESD, service autorizat Samsung, LG şi Huawei în România.

Costurile reparaţiilor şi înlocuirilor se pot verifica aici. Astfel, dacă aveţi un Galaxy S10 alb şi vreţi să îi înlocuiţi ecranul va costa 1162 lei. Pentru Galaxy S10+ negru costă 1231 lei, iar pentru Galaxy S10e galben suma este de 884 lei. Nu stiu cum ramane cu cititorul de amprente din ecran totusi.

Înlocuirea spatelui costă 259 lei la S10e, iar cine are un S10+ ceramic plăteşte 255 lei să îi schimbe capacul. Se pot schimba si baterii la ESD. Preţurile sunt chiar OK, mai ales având în vedere că un iPhone XS Max implica un cost de 599 dolari pentru reparaţii, după cum aflam anul trecut.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×