Reparaţiile unui iPhone XS Max costă cu 150 de dolari mai mult decât să îţi cumperi un iPhone 7 nou

2.970 ori
<b>Reparaţiile unui iPhone XS Max costă cu 150 de dolari mai mult decât să îţi cumperi un iPhone 7 nou</b>Din ciclul "decât să îl repari, mai bine îl arunci", azi descoperim şi o sumă absurdă pe care o plătim dacă ni se strică un iPhone XS Max. Se pare că reparaţiile telefonului ar costa cu 150 de dolari mai mult decât dacă îţi cumperi un iPhone 7 nou.

Din ciclul "decât să îl repari, mai bine îl arunci", azi descoperim şi o sumă absurdă pe care o plătim dacă ni se strică un iPhone XS Max. Se pare că reparaţiile telefonului ar costa cu 150 de dolari mai mult decât dacă îţi cumperi un iPhone 7 nou.

iPhone XS Max porneşte de la 1099 de dolari in magazine şi este cel mai mare iPhone produs până acum, cu un ecran OLED de 6.5 inch. Costurile sale de reparaţie sunt pe măsură şi asta nu ne miră, pentru că şi generaţia iPhone 8 şi iPhone X aveau sume mari asociate înlocuirii panourilor din sticlă de exemplu. E drept că beneficiarii programului AppleCare+ vor tăia serios din acele preţuri.

Cine nu are totuşi acel serviciu trebuie să plătească 599 de dolari pentru a repara un iPhone XS Max. Acesta este preţul oficial pentru a cumpăra un iPhone 8 în acest moment apropo şi este cu 150 de dolari mai mult decât un iPhone 7 nou. AppleCare+ costă 9.99 dolari pe lună între timp. E drept că suma de mai sus e probabil asociată unei "daune totale", în vreme ce o înlocuire de ecran este 329 de dolari pentru iPhone-ul cel mare.

Aşteptam cu nerăbdare disecţia iFixit, verdictul de uşurinţă de reparare şi costul de producţie pentru a ne da din nou seama că Apple vinde la suprapreţ... cu mult. Concluzia? Luaţi-vă husa şi păziţi-l că pe ochii din cap, dacă faceţi trecerea la iPhone XS Max.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×