Cateva conturi iTunes, sparte pentru a cumpara aplicatii pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.281 ori
<b>Cateva conturi iTunes, sparte pentru a cumpara aplicatii pentru iPhone</b>Apple are noi probleme de imagine, dupa cum aflam de pe blogul lui Boioglu,&nbsp; care mentioneaza ca o serie de conturi iTunes au fost sparte recent. Descoperirea a fost facuta cu ajutorul celebrului blogger si developer roman Alex Brie, care a subliniat...

Apple are noi probleme de imagine, dupa cum aflam de pe blogul lui Boioglu,  care mentioneaza ca o serie de conturi iTunes au fost sparte recent. Descoperirea a fost facuta cu ajutorul celebrului blogger si developer roman Alex Brie, care a subliniat pe site-ul sau faptul ca 40 din cele 50 de aplicatii iPhone de top din categoria Books au fost create de acelasi developer vietnamez, "Thuat Nguyen".

Situatia suspicioasa a fost adusa la cunostiinta celor de la Apple, care au pornit o investigatie. Postarea lui Brie a fost urmata de reactii pe Twitter si pe forumul MacRumors, unde utilizatorii se plangeau ca unele din conturile lor iTunes au fost hackuite si folosite pentru a cumpara aplicatii in valoare de sute de dolari.

Este vorba in special de aplicatii tip Books, cu accentul pe cele vietnameze. Astfel, in vreme ce unii utilizatori au jurat sa nu mai foloseasca vreodata carduri de debit in tandem cu iTunes, altii au schimbat parolele si au incredere in continuare in Appple. Ramane de vazut daca acesta este un caz izolat sau hackul este mai extins.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×