iOS 10 va permite dezinstalarea aplicațiilor stock regăsite pe iPhone

2.054 ori
<b>iOS 10 va permite dezinstalarea aplicațiilor stock regăsite pe iPhone</b>În cadrul evenimentului de ieri seară cei de la Apple au păstrat pentru final anunțul lui iOS 10 - noua versiune a sistemului de operare mobil ce va sosi pe iPhone 7 în toamnă. Pe lângă noile funcții ce le avem la pachet, acest nou release ne aduce și

Seara trecută cei de la Apple au păstrat pentru finalul evenimentului Keynote și prezentarea lui iOS 10 - versiune a sistemului de operare mobil ce va sosi pe iPhone 7 dar și pe alte dispozitive compatibile din această toamnă. Pe lângă numeroasele funcții aduse odată cu acest release, avem parte și de posibilitatea de a dezinstala acele aplicații Apple pe care nu le dorim pe device-ul nostru.

Mai exact putem înlătura aplicațiile bloatware pe care iOS le aduce la bordul smartphone-ului nostru din fabrică. Printre aceste titluri se numără aplicația Watch, FaceTime, iBooks, dar și alte 20 aplicații pe care le puteți vedea în lista de mai jos. Desigur, există și unele ce nu pot fi dezinstalate, cum este cazul Camera, Messages, Photos și AppStore.

În cazul în care nu ați aflat încă, iOS 10 este disponibil doar pentru dezvoltatori în acest moment, urmând ca în lunile următoare să fie deschis și un program beta pentru toți utilizatorii. Vă reamintim că noul release aduce un lockscreen mai inteligent, o actualizare pentru asistentul Siri, dar și un refresh pentru aplicația de mesagerie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×