Imagini 3D cu iPhone 7 apar în exclusivitate pe web: fără jack audio, linii pentru antene mutate, design slim

1.668 ori
<b>Imagini 3D cu iPhone 7 apar în exclusivitate pe web: fără jack audio, linii pentru antene mutate, design slim</b>Aproape din senin apar astăzi o serie de imagini 3D parcă gata pregătite pentru presă, cu nimeni altul decât iPhone 7. Vedem noul setup al inserțiilor din plastic de pe spate, dar și faptul că telefonul renunță la jack-ul audio de 3.5 mm. Avem și

În ultima vreme am tot văzut schiţe şi randari CAD ale lui iPhone 7 şi iPhone 7 Plus pe web, în special cele provenite de la @OnLeaks, dar astăzi ne oprim privirea asupra unor fotografii ceva mai apropiate de cele oficiale. E vorba despre o serie de imagini 3D, pe care le vedeţi mai jos.

Aceste randari au fost realizate urmând ca modele desenele tehnice şi schiţele apărute în ultima vreme. Se remarcă aici faptul că nu mai avem jack audio în zona inferioară, că primim două seturi de difuzoare jos şi un design slim, poate chiar mai subţire decât la iPhone 6S. Liniile din plastic din spate, cele asociate antenelor au fost mutate acum mai sus, respectiv mai jos, după cum am văzut şi pe Meizu 6 Pro.

Faptul că avem o singură cameră în spate ne indică faptul că acesta e iPhone 7 şi nu iPhone 7 Plus, care teoretic va avea o cameră duala. Aşteptam ambele terminale să fie anunţate la toamnă, cu o suită de noutăţi şi eventual la pachet cu EarPods Bluetooth sau cu conector Lightning.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×