Câteva detalii și teste de benchmark pentru Qualcomm Snapdragon S4 Pro

1.682 ori
<b>Câteva detalii și teste de benchmark pentru Qualcomm Snapdragon S4 Pro</b>Qualcomm Snapdragon S4 + Adreno 225 GPU au impresionat în mod plăcut pe telefoanele care l-au primit: HTC One S sau ASUS Padfone. Rezultatele în testele de benchmark specifice universului Android au scos S4 alături sau chiar în fața unor telefoane...

Qualcomm Snapdragon S4 + Adreno 225 GPU au impresionat în mod plăcut pe telefoanele care l-au primit: HTC One S sau ASUS Padfone. Rezultatele în testele de benchmark specifice universului Android au scos S4 alături sau chiar în fața unor telefoane cu procesor quad-core în genul HTC One X sau Samsung Galaxy S III.

Există o așteptare mare față de Snapdragon S4 Pro care mizează pe un procesor quad-core plus un accelerator grafic Adreno 320. Performanțele livrate de acest telefon vor fi văzute la lucru pe Xiaomi Mi-Two sau LG Optimus G, precum și pe alte telefoane cu S4 Pro - mă aștept să fie o adevărată avalanșă în ultima parte din 2012. Vor depinde și de volumul de procesoare pe care Qualcooom îl va produce. Știți că HTC One S cu Snapdragon S3 dual-core la 1.7 GHz a apărut tocmai pentru că Qualcomm nu producea suficiente procesoare pe tehnologie de 28nm.

Qualcomm Snapdragon S4 Pro aduce 4 CPU Krait + accelerator grafic de generație nouă, Adreno 320. Acest chipset a fost dezvoltat în faza inițială pentru tablete și netbook-uri, dar între timp a ajuns a fi implementat și pe telefoanele de ultimă generație.

Să vedem și rezultatele scoase în testele de benchmark:

Teste benchmark
Smartphone
Quadrant StandardAnTuTuNenaMark 2
Snapdragon S4 Pro7587 puncte13941 puncte59.7 fps
Tegra 3 - HTC One X4848 puncte11024 puncte47.4 fps
Exynos 4412 - Samsung Galaxy S III5335 puncte12016 puncte58.6 fps

Din păcate nu s-au efectuat testele cu Android 4.0.4 pe HTC One X care ar fi scos:

  • Quadrant Standard - 6069 puncte;
  • AnTuTu Benchmark - 11187 puncte.

Normal că se păstrează diferența, dar nu ar mai fi un ecart atât de generos. S4 Pro va fi cel mai puternic procesor de pe telefoanele Android, dar nici concurența nu cred că stă pe loc și dezvoltă noi chipset-uri la foc automat, Samsung nu se va mulțumi să fie în umbra Qualcomm.

Câteva detalii și teste de benchmark pentru Qualcomm Snapdragon S4 Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×