Cauta destinatia dorita cu noul Live Search de la Sprint si Microsoft

1.204 ori
<b>Cauta destinatia dorita cu noul Live Search de la Sprint si Microsoft</b>Se pare ca utilizatorii serviciilor Sprint vor avea acum o noua serie de optiuni de cautare la dispozitie, avand in vedere ca operatorul si Microsoft au anuntat azi ca Live Search va lua in calcul si locul unde se afla clientii serviciului. Se pare ca...

Se pare ca utilizatorii serviciilor Sprint vor avea acum o noua serie de optiuni de cautare la dispozitie, avand in vedere ca operatorul si Microsoft au anuntat azi ca Live Search va lua in calcul si locul unde se afla clientii serviciului.

Se pare ca serviciul foloseste un sistem de triangulare si nu GPS, pentru a determina locul unde se afla un anumit utilizator. Astfel, intregul sistem va fi mai putin precis, dar disponibil la un nivel mai larg. Pe deasupra, cele 2 companii au anuntat un nou feature bazat pe cautarea de tip "voce", compatibil cu 5 telefoane high-end ale celor de la Sprint, cum ar fi Samsung a900 si a920, Motorola , Sanyo 840 si LG 550.

Dupa cum puteti deja sa ghiciti, cautarea de tip "voce" va va permite sa rostiti termeni de cautare in loc sa ii tastati, dandu-va ocazia sa apasati un buton pentru a cauta continutul pe care-l doriti. In timp ce Sprint capteaza atentia celor de la Microsoft acum, compania subliniaza faptul ca serviciul nu este exclusiv si ar putea fi pus la dispozitie de care operatori, in viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×