Detalii despre noua superoferta de la RDS

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 2.696 ori
<b>Detalii despre noua superoferta de la RDS</b>Ce este Fiber Link? In primul rand Fiber Link reprezinta o parte a serviciilor de acces internet RDS Link, dar si cea mai mare retea din Romania si prima aparuta pe plaiurile mioritice. Reteaua are o acoperire nationala, cuprinzand 500.000 de utilizatori,...

Ce este Fiber Link? In primul rand Fiber Link reprezinta o parte a serviciilor de acces internet RDS Link, dar si cea mai mare retea din Romania si prima aparuta pe plaiurile mioritice.

Reteaua are o acoperire nationala, cuprinzand 500.000 de utilizatori, care vor fi cu siguranta fericiti sa afle noua oferta. Incepand cu data de 1 octombrie 2007, vom plati diferit pentru noile latimi de banda oferite de Fiber Link, aceasta schimbare fiind binevenita. Astfel, un abonament Fiber Link/Cable Link va costa 25RON si va oferi utilizatorilor o viteza de 2 Mb/secunda, in locul celei de 1 Mb/secunda de pana acum. De asemenea abonamentul de 35 RON va face trecerea de la 2 Mb/secunda la 3, iar planul tarifar de 45 RON va oferi conexiuni de pana la 4 Mb/secunda.

TVA-ul este inclus in cazul preturilor mentionate anterior, iar noile tarife se aplica celor ce semneaza un contract nou sau au deja un abonament de 25 sau 35 RON. In cadrul ofertelor RDS Link, veti constata ca exista un pachet atractic Cable Link, care ofera 3 luni gratuite de servicii noilor abonati. Instalarea retelei se va face gratuit si veti  beneficia si de o linie telefonica RDS cu pana la 1230 de minute incluse (telefonie fixa si mobila).

Aceasta oferta este acum disponibila in toate orasele in care RDS Link opereaza, in afara de Hunedoara, Valcea, Lugoj si Slatina, orase care vor beneficia in curand de aceleasi servicii.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×