Steve Jobs confirma un iPhone 3G pentru 2008

1.253 ori
<b>Steve Jobs confirma un iPhone 3G pentru 2008</b>Site-ul Pocketlint ne informeaza in legatura cu declaratia lui Jobs, care a afirmat ca Apple planuieste un telefon 3G, programat pentru o lansare in 2008. Numerosi utilizatori ai terminalelor iPhone s-au plans de lentele conexiuni EDGE, manifestandu-si...

Site-ul Pocketlint ne informeaza in legatura cu declaratia lui Jobs, care a afirmat ca Apple planuieste un telefon 3G, programat pentru o lansare in 2008.

Numerosi utilizatori ai terminalelor iPhone s-au plans de lentele conexiuni EDGE, manifestandu-si dorinta de a vedea cat mai rapid pe piata un terminal 3G produs de Apple. Surse interne ale companiei ne informeaza ca vom vedea un astfel de handset in primul sfert al anului viitor, dar aceasta nu este prima oara cand avem de-a face cu astfel de zvonuri. Informatia se potriveste cu zvonurile pe care le-am auzit in urma cu cateva luni, care ne informau in legatura cu lansarea unui iPhone 3G de 16GB in Germania, disponibil impreuna cu un contract pe 7 ani incheiat cu firma InterDigital.

Aceasta companie se axeaza pe tehnologiile wireless, dar oferta sa nu a fost confirmata inca de reprezentantii Apple. Site-ul TheStreet.com afirma, intre timp ca versiunea updatata de iPhone va include GPS si va fi lansata in 2008. 3G si GPS? Lista de feature-uri a noului iPhone devine tot mai aglomerata, in conditiile in care o astfel de versiune ar "sapa" vanzarile modelului lansat initial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×