Steve Jobs confirma un iPhone 3G pentru 2008

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.197 ori
<b>Steve Jobs confirma un iPhone 3G pentru 2008</b>Site-ul Pocketlint ne informeaza in legatura cu declaratia lui Jobs, care a afirmat ca Apple planuieste un telefon 3G, programat pentru o lansare in 2008. Numerosi utilizatori ai terminalelor iPhone s-au plans de lentele conexiuni EDGE, manifestandu-si...

Site-ul Pocketlint ne informeaza in legatura cu declaratia lui Jobs, care a afirmat ca Apple planuieste un telefon 3G, programat pentru o lansare in 2008.

Numerosi utilizatori ai terminalelor iPhone s-au plans de lentele conexiuni EDGE, manifestandu-si dorinta de a vedea cat mai rapid pe piata un terminal 3G produs de Apple. Surse interne ale companiei ne informeaza ca vom vedea un astfel de handset in primul sfert al anului viitor, dar aceasta nu este prima oara cand avem de-a face cu astfel de zvonuri. Informatia se potriveste cu zvonurile pe care le-am auzit in urma cu cateva luni, care ne informau in legatura cu lansarea unui iPhone 3G de 16GB in Germania, disponibil impreuna cu un contract pe 7 ani incheiat cu firma InterDigital.

Aceasta companie se axeaza pe tehnologiile wireless, dar oferta sa nu a fost confirmata inca de reprezentantii Apple. Site-ul TheStreet.com afirma, intre timp ca versiunea updatata de iPhone va include GPS si va fi lansata in 2008. 3G si GPS? Lista de feature-uri a noului iPhone devine tot mai aglomerata, in conditiile in care o astfel de versiune ar "sapa" vanzarile modelului lansat initial.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×