Ce inseamna Skype pentru telefonia mobila

2.521 ori
<b>Ce inseamna Skype pentru telefonia mobila</b>In ultimul an am asistat la lansarea lui Skype Phone si la implementarea celebrei aplicatii VoIP pe PSP, astfel ca a venit momentul sa analizam ce inseamna Skype pentru telefonia mobila moderna. 3 Skypephone este un telefon 3G stilat disponibil prin...

In ultimul an am asistat la lansarea lui Skype Phone si la implementarea celebrei aplicatii VoIP pe PSP, astfel ca a venit momentul sa analizam ce inseamna Skype pentru telefonia mobila moderna.

3 Skypephone este un telefon 3G stilat disponibil prin operatorul britanic "3" la pretul de 49.99 lire sterline. Handsetul include o camera de 2 megapixeli si functionalitati complete Skype plus MP3 player. Daca sunati des la numere internationale veti aprecia serviciul Skype to Go, care va permite sa sunati mai ieftin folosind un numar special de acces. Astfel, veti suna oriunde in lume de pe orice telefon la preturi rezonabile.

Skype on PSP

In cazul in care sunteti posesorii unui PSP sau a unui Internet Tablet Nokia (N800 sau N810) puteti instala Skype pe aceste terminale, sunandu-va apoi prietenii complet gratuit. De asemenea puteti apela orice telefon din lume, la tarife reduse si puteti folosi orice serviciu Skype cata vreme sunteti in apropierea unui hotstop WiFi. Skype a pus la dispozitia clientilor sai si un telefon WiFi, dar si unul fix fara fir, pentru a-si face serviciile accesibile atat la birou, cat si acasa.

WiFi Phone

Skype este cu siguranta cea mai populara aplicatie VoIP la aceasta ora, iar serviciile sale asociate se dezvolta in fiecare an, pe masura ce tot mai multe terminale suporta acest soft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×