Televiziune destinata exclusiv filmelor, acum si pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 906 ori
<b>Televiziune destinata exclusiv filmelor, acum si pe telefonul mobil</b>Sony Pictures Television se pregateste sa lanseze prima retea destinata filmelor, exclusiv pe telefonul mobil in Statele Unite. Studioul a semnat un contract cu AT&T si MediaFLO USA pentru a lansa 2 canale de televiziune mobila in mai. Canalul, cunoscut...

Sony Pictures Television se pregateste sa lanseze prima retea destinata filmelor, exclusiv pe telefonul mobil in Statele Unite. Studioul a semnat un contract cu AT&T si MediaFLO USA pentru a lansa 2 canale de televiziune mobila in mai.

Canalul, cunoscut sub numele de PIX va include filme celebre ca "Ghostbusters", "Philadelphia" sau "Stand by Me". Filmele erau deja disponibile pe telefoanele mobile, sub forma serviciilor la cerere. Sony se numara printre studiourile care au distribuit continuturi prin intermediul agregatorului MSpot, care a colaborat cu Sprint lansand MSpot Movies in 2006. Acelasi studio a fost primul din SUA care a inclus filme de lung metraj pe cardurile telefoanelor mobile.

Oficialii companiei au recunoscut totusi ca nu spera sa tina publicul cu sufletul la gura 2 ore in fata unui ecran cu diagonala de 2 inch, ci se asteapta ca utilizatorii sa guste continuturile fragmentat, din mers. Cu sprijinul AT&T, PIX va fi disponibil prin cea mai mare retea din SUA, alaturandu-se variantelor mobile ale canalelor TV NBC, CBS, ESPN si Nickelodeon. Noul serviciu lansat de Sony va lua diferite forme, in functie de operatorul ales, fiind disponibil fie gratuit, fie suportat de reclame, sau chiar cu ajutorul unei taxe extra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×