Ce se intampla cand tragi cu pistolul intr-un telefon?

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.168 ori
<b>Ce se intampla cand tragi cu pistolul intr-un telefon?</b>Intrebarea s-ar potrivi programelor de stiinta de la National Geographic sau Discovery, dar suntem siguri ca v-ati intrebat macar o data ce s-ar intampla daca telefonul dumneavoastra mobil ar fi "impuscat". Telefonul din imagine este Sonim XP1, considerat...

Intrebarea s-ar potrivi programelor de stiinta de la National Geographic sau Discovery, dar suntem siguri ca v-ati intrebat macar o data ce s-ar intampla daca telefonul dumneavoastra mobil ar fi "impuscat".

Telefonul din imagine este Sonim XP1, considerat "terminalul indestructibil", dar oare va rezista el si unui glont de 9 mm? Christen de Costa a decis sa testeze rezistenta handsetului, ducandu-l in poligonul de trageri din Los Angeles si facandu-i cunostinta terminalului cu pistolul sau cu gloante de 9 mm.

XP1 a trecut prin numeroase teste si torturi care i-au verificat rezistenta, cateva dintre ele chiar prezentate de noi cu luni bune in urma. Astfel handsetul Sonim a fost zdrobit, aruncat, calcat, lovit, dar pana acum niciodata "impuscat". Ei bine, dupa ce un Sony Ericsson S710 a fost "executat" cu un glont de pusca, Sonim XP1 a fost de asemenea distrus, intai cu o pusca, apoi cu un pistol. Nu chiar cel mai rezistent telefon din lume, nu-i asa?

Sursa: Mobilemag.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×