Vodafone Olanda confirmă numele iPhone 7 din greşeală printr-un banner promoţional

Autor:  | Publicat în:  Apple  Vodafone 799 ori
<b>Vodafone Olanda confirmă numele iPhone 7 din greşeală printr-un banner promoţional</b>Pentru cei induşi în eroare de scăparea de nume iPhone 6 SE, nu e cazul să vă impacientaţi: se pare că iPhone 7 va rămâne totuşi numele final al următorului flagship Apple. Această denumire şi-a făcut apariţia şi pe site-ul Vodafone Olanda, sub forma..

Pentru cei induşi în eroare de scăparea de nume iPhone 6 SE, nu e cazul să vă impacientaţi: se pare că iPhone 7 va rămâne totuşi numele final al următorului flagship Apple. Această denumire şi-a făcut apariţia şi pe site-ul Vodafone Olanda, sub forma bannerului afişat mai jos.

E interesant că Vodafone Olanda nu e la prima ispravă de genul, astfel că şi anul trecut a postat numele iPhone 6s şi iPhone 6s Plus înainte ca terminalele să fie lansate oficial. Teoriile zvonacilor sunt împărţite şi în vreme ce unii afirmă că iPhone 7 e evoluţia logică a numelui de produs, alţii susţin că numărul de upgrade-uri aduse de noul iPhone ar justifica mai degrabă o denumire cu SE în coadă.

E totuşi posibil să apară atât modele iPhone 7, cât şi iPhone 6 SE pe 7 septembrie, când Apple ar avea pregătit următorul său eveniment. Evident, Vodafone Olanda se poate înşela şi nu sunt singurii, deoarece producătorii de huse şi accesorii pentru iPhone 7 operează cu această denumire de luni bune. E interesant că Apple a ameninţat la un moment producătorii de accesorii că îi va penaliza prin ne colaborarea cu ei dacă mai scapă randări de modele iPhone sau iPad ne lansate încă, în vreme ce operatorii nu păţesc nimic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×