Cea mai nouă versiune OxygenOS Open Beta aduce noutăți interesante pe OnePlus 6 și OnePlus 6T

3.011 ori
<b>Cea mai nouă versiune OxygenOS Open Beta aduce noutăți interesante pe OnePlus 6 și OnePlus 6T</b>În ultimele ore cei de la OnePlus au început distribuirea noului release OxyenOS Open Beta către smartphone-urile OnePlus 6 și OnePlus 6T, pe listă fiind multe lucruri interesante. Se remarcă îmbunătățiri pentru modul gaming, dar și

În ultimele ore cei de la OnePlus au început distribuirea noului release OxyenOS Open Beta către smartphone-urile OnePlus 6 și OnePlus 6T, pe listă fiind multe lucruri interesante. Se remarcă îmbunătățiri pentru modul gaming, dar și optimizări pentru realizarea de capturi de ecran. 

De asemenea smartphone-ul OnePlus 6 primește opțiunea OnePlus Laboratory care le permite utilizatorilor să activeze funcția nouă Smart Boost care va îmbunătăți timpul de încărcare pentru aplicații și jocuri prin optimizarea memoriei RAM. Și ceasul are parte de schimbări, astfel că de acum înainte se oferă suport pentru ceas global și informații despre vreme.

Pe listă mai avem suportul ce permite funcția "Quick Reply" pentru orice mesaj nou atunci când avem telefonul în mod landscape și urmărim un video sau ne aflăm într-o sesiune de gaming. Pachetul software are aproximativ 300 MB și aflați că va fi distribuit via OTA către utilizatori.

Cei care vor să actualizeze telefonul manual au aici ROM-ul disponibil spre descărcare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×